Hoppa till innehållet

Välkomna till vår populära Aferworkbuffe med tapastema

Valda fredagar dukar vi upp en härlig Afterworkbuffe, vi öppnar kl 17.00. Vill ni komma in redan kl 16.30  för en fördrink så är ni varmt välkomna att göra det.

Vi serverar kalla tapas som marinerade oliver, serranoskinka och salamikorvar, räkor, aioli, soltorkade tomter och marinerade vitlöksklyftor, friterade padroner och massa smått och plock. Det varma tapasarna är patatas, chorizo, stekta champinjoner, musslor i vitvinssås och köttbullar i tomatsås.

Sedan dukar vi upp pinchos, smörgåsar med olika topping.

De varierar från gång till gång, men de sorter vi serverat hittils, för att läska smaklökarna lite:

chevrekräm med karamelliserad rödlök och crema di balsamico

brie med fikonmarmelad

tonfiskröra med friterad panerar räka och srirachasås

rostbiff med paprikakräm och feferoni

het räkröra med chili och vitlök

Kronärtskocksröra, salami och tryffelmajonäs.

 

Vad vi dukar upp på nästa AW är vår överraskning.. alltid någon ny sort.

 

Är ni ett stort sällskap, så kolla med gänget vilka som verkligen vil följa innan ni bokar, så vi inte överraskas med att många stannade hemma, och andra gäster fick vänta tills nästa gång pga platsbrist.

Nu är det bara att planera in vilket datum ni villkomma!

Vårens datum: 24/1,  31/1, 21/2, 28/2, 21/3, 28/3, 25/4.

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 07

M:

tacogratäng med salsa och vitlökskräm.

kycklinggryta serveras med ris.

T:

Fläskytterfile i timjangräddsås, svartvinbärsgele och kokt potatis.

Pastagratäng alfredo, med kyckling, vitlök, parmesan och grädde.

O:

Laxlåda serveras med vitlökskräm.

basilikabiffar, papparsås, aioli och rostad potatis.

T:

Grillad karre, örtpepparsås, rostad potatis, toma och melonsallad.

Halloumigryta serveras med ris.

F:

Fredagslyx- Tunnskivad rostbiff, med bearnaisesås, fläskytterfile med pepparsås, kycklingspett med fetaostkräm. Rostad potatis, vitlöksbröd ch stor salladsbuffe. Kladdkaka med vispgrädde.

Läs mer