Hoppa till innehållet

Välkomna till vår populära Aferworkbuffe med tapastema

Valda fredagar dukar vi upp en härlig Afterworkbuffe, vi öppnar kl 17.00. Vill ni komma in redan kl 16.30  för en fördrink så är ni varmt välkomna att göra det.

Vi serverar kalla tapas som marinerade oliver, serranoskinka och salamikorvar, räkor, aioli, soltorkade tomter och marinerade vitlöksklyftor, friterade padroner och massa smått och plock. Det varma tapasarna är patatas, chorizo, stekta champinjoner, musslor i vitvinssås och köttbullar i tomatsås.

Sedan dukar vi upp pinchos, smörgåsar med olika topping.

De varierar från gång till gång, men de sorter vi serverat hittils, för att läska smaklökarna lite:

chevrekräm med karamelliserad rödlök och crema di balsamico

brie med fikonmarmelad

tonfiskröra med friterad panerar räka och srirachasås

rostbiff med paprikakräm och feferoni

het räkröra med chili och vitlök

Kronärtskocksröra, salami och tryffelmajonäs.

 

Vad vi dukar upp på nästa AW är vår överraskning.. alltid någon ny sort.

 

Är ni ett stort sällskap, så kolla med gänget vilka som verkligen vil följa innan ni bokar, så vi inte överraskas med att många stannade hemma, och andra gäster fick vänta tills nästa gång pga platsbrist.

Nu är det bara att planera in vilket datum ni villkomma!

Vårens datum: 24/1,  31/1, 21/2, 28/2, 21/3, 28/3, 25/4.

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 03

M:

kålpudding, kokt potatis, gräddsås och lingonsylt.

pasta alfredo toppad med parmesan.

T:

raggmunkar med stekfläsk, lingonsylt och råkost.

Kycklinggryta serveras med ris.

O:

Panerad spätta, kokt potatis och kall dillsås.

Pwesiljejärpar, kokt potatis, lingonsyltoch gräddsås.

T:

Fläskfilegryta med paprika och lök.

serveras med rostad potatis.

falafelbiffar, tortillabröd vitlöksdressing och salladsbuffe.

F:

Fredagslyx- italiensk buffe.

örtmarinerad nötlinnanlår, kycklingspett med kall basilikasås, rosmarinmarinerad kotlettrad, pastasallad, parmesan och svartpepparrostad potatis.

tomat och löksallad, vitlökd´sbröd, marinerade oliver, marinerad kronärtskocka, kall vitlökssås.

kladdkaka med vispgrädde och kolasås.

Läs mer