Friterad halloumi | 69 |
Moulles | 95 |
Vitlöksbröd med aioli | 79 |
Ugnsgratinerad chevre, päronkarameliserade valnötter, picklad rödlök, sallad, rostade valnötter och balsamicoemulsion | 89 |
Friterad gnocci päronketchup, gorgonzolasås. | 79 |
Arancini risottobollar med citron och vitlök, picklad rödlök och basilikaaioli. | 89 |
Balsamicomarinerad flapsteak karamelliserad lök och dragonkräm | 109 |
Steak sandwish med oxfile, lök, dijonmajonäs, saltgurka och farm fries. | 225 | |||||||||||
Svamprisotto krämig risotto med höstens svamp, smörstekta kantareller och prmesan, | 179 | |||||||||||
OXFILÉ 180 g | 309 | |||||||||||
OXFILÉ PASTA pasta, stekt lök och husets whiskeypepparsås. | 195 | |||||||||||
MOULES FRITES | 195 | |||||||||||
BOUILLABAISSE fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. Serveras med vitlökbröd och basilikaaioli. | 229 | |||||||||||
GNOCCI ROSSO handgjorda gnocci, krämig tomatsås, rostade pinjenötter toppat med parmesan. | 189 | |||||||||||
|