Hoppa till innehållet

Boka bord Färgaregatan

I samarbete med easyTableBooking.se
Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 47

M:

Kycklingfile i oreganosås, serveras med ris.

Pastagratäng med köttfärs, texmexstyle med ostsås och jalapenos.

T:

Örtmarinerad krillad karre, rostad potatis, rödvinssky och bearnaisesås.

Fried rice- kyckling.

med salladslök, pak choi, ananas ägg och jordnötter (på sidan om).

O:

Panerad spenat och fetaostfylld spätta, kall dillsås och kokt potatis.

Krämig viltgryta, svartvinbärsgele och kokt potatis.

T:

Basilikabiffar av nötfärs, rostad potatis, tsatsiki och örtpepparsås.

vegetarisk lasagne, toppad med parmesan, serveras med vitlökskräm.

F:

Fredagsgrillbuffe- texasstyle.

Chicken drumsticks, pulled pork, grillas örtmarinserd fläskytterfilé, vegetariska biffar, rostade rotsaker, bbq-sås, ranchdressing, rödvinssås, rostad potatis, coleslaw och stort salladsbord.

Visa nästa veckans meny
M:

Pastagratäng alfredo-

med kyckling, parmesan, grädde och vitlök.

Fläskytterfilé med cafe de parisssås och rostad potatis.

T:

Fläskschnitzel, rostad potatis, citron, rödvinsås och kaprissmör.

Kycklinggryta med ris.

O:

Pepparbiffar med dragonsås, klyftpotatis, tomat och mozzarellasallad.

Fiskgryta med saffran, serveras med ris och aioli.

T:

Nattbakad nötstek, rödvinssky, bearnaisesås och örtrostade potatisar.

Tortellinigratäng med broccoli.

 

F:

Grekisk buffé - 129kr.

Strimlad marinerad kyckling, souvlakikarré, lammfärsbiffar- tsatsiki, gyrosbröd, marinerade kalamataoliver, citron och oreganorostad potatis, vegetarisk mousakka, grekisk sallad.

Kladdkaka och grädde.

 

Läs mer

By Formsmedjan. Powered by Yago