Steak sandwish med oxfile, lök, dijonmajonäs, saltgurka och farm fries. | 225 |
Svamprisotto krämig risotto med höstens svamp, smörstekta kantareller och prmesan, | 179 |
OXFILÉ 180 g med rödvinssås, örtsmör, semitorkade tomater och valfri potatis. | 309 |
OXFILÉ PASTA pasta, stekt lök och husets whiskeypepparsås. | 195 |
MOULES FRITES vinkokta blåmusslor, med våran basilikaaioli, farm fries och vitlöksbröd. | 195 |
BOUILLABAISSE fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. Serveras med vitlökbröd och basilikaaioli. | 229 |
GNOCCI ROSSO handgjorda gnocci, krämig tomatsås, rostade pinjenötter toppat med parmesan. | 189 |
RÄKMACKA DELUX handskalade räkor, levainbröd, majonäs, ägg, salld, picklad rödlök, tomat och gurka. | 229 |
PEPPARSTEK med husets whiskeypepparsås och valfri potatis. | 289 |
RENINNANLÅR mandelpotatisfylld vårrulle smaksatt med västerbottensost, rödvinssås de Cassis, smörstekta kantareller och grönsakscrudite. | 359 |
LAMMYTTERFILÈ arancini, örtcreme, rödvinssky och grönsakscrudiet. | 329 |