Restaurang Färgaregatan
Välkommen till vår restaurang.
Under gällande restriktioner pausar vi vår a la carterestaurang, men vi öpnar upp så snart det går.
Bord bokas på 0921-54484.
Under gällande restriktioner pausar vi vår a la carterestaurang, men vi öpnar upp så snart det går.
Bord bokas på 0921-54484.
Friterad halloumi | 69 |
Moulles | 95 |
Vitlöksbröd med aioli | 79 |
Ugnsgratinerad chevre, päronkarameliserade valnötter, picklad rödlök, sallad, rostade valnötter och balsamicoemulsion | 89 |
Friterad gnocci päronketchup, gorgonzolasås. | 79 |
Arancini risottobollar med citron och vitlök, picklad rödlök och basilikaaioli. | 89 |
Balsamicomarinerad flapsteak karamelliserad lök och dragonkräm | 109 |
Steak sandwish med oxfile, lök, dijonmajonäs, saltgurka och farm fries. | 225 |
Svamprisotto krämig risotto med höstens svamp, smörstekta kantareller och prmesan, | 179 |
OXFILÉ 180 g | 309 |
OXFILÉ PASTA pasta, stekt lök och husets whiskeypepparsås. | 195 |
MOULES FRITES | 195 |
BOUILLABAISSE fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. Serveras med vitlökbröd och basilikaaioli. | 229 |
GNOCCI ROSSO handgjorda gnocci, krämig tomatsås, rostade pinjenötter toppat med parmesan. | 189 |
RÄKMACKA DELUX handskalade räkor, levainbröd, majonäs, ägg, salld, picklad rödlök, tomat och gurka. | 229 |
PEPPARSTEK med husets whiskeypepparsås och valfri potatis. | 289 |
RENINNANLÅR mandelpotatisfylld vårrulle smaksatt med västerbottensost, rödvinssås de Cassis, smörstekta kantareller och grönsakscrudite. | 359 |
LAMMYTTERFILÈ arancini, örtcreme, rödvinssky och grönsakscrudiet. | 329 |
CHOKLAD BROWNIE | 95 |
HALLON hallonsorbet, citronkräm, maräng och färska bär. | 79 |
CREME BRULEE med mango- och passionssorbet. | 99 |
OXFILÉSPETT 95 g | 119 |
BURGARE 45 g | 59 |
PANNKAKOR | 55 |