Hoppa till innehållet

Dagens lunch och dagens salladsbuffe

Dagens lunchbuffe serveras mellan kl 11.00-13.30 mån-fre. Restaurangen är öppen 11.00-14.00.

Lunchen kostar 115 kr. det finns möjlighet att köpa lunchkupponger 10 st kostar 1050 (105kr per lunch).

I lunchen ingår varmrätt, måltidsdryck, salladsbord, bröd, smör, kaffe och kaka.

 

 

 

Veckans lunch v. 42

Måndag

Kycklinggryta med dragonsås, serveras med ris.

Pastagratäng med köttfärs, toppad med parmesan.

Tisdag

Raggmunkar med stekfläsk och lingonsylt.

Asiatisk biffgryta, serveras med ris.

Onsdag

Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis.

Höstgryta serveras med lingonsylt och kokt potatis.

Torsdag

Grillad karre, bbq-sås, rostad potatis och coleslaw.

Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost, serveras med vitlökskröäm.

Fredag

Tjälknöl med örtpepparsås, serveras med potatisgratäng.


vecka 43

Måndag

Grekiska biffar, tsatsiki, rostad potatis och pepparsås, serveras med myntasallad.

Falafel, humus, tortillabröd och vitlöksdressing.

Tisdag

Fläskschnitzel, rostad potatis, rödvinssås, kaprissmör.

Sötsur kycklinggryta serveras med ris.

Onsdag

Ugnsbaklad lax med citron och dillsås, kokt potatis.

Köttfärsfrelstelse med dijon och vitlök, serveras med vitlöksdressing.

Torsdag

Porterstek i underbar portersås, kokt potatis och svartvinbärsgele.

Carbonaragratäng, toppad med parmesan.

Fredag

Nattbakad ryggbiff, örtrostad potatis, rödvinssås och aioli.

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 42

M:

Kycklinggryta med dragonsås, serveras med ris.

Pastagratäng med köttfärs, toppad med parmesan.

T:

Raggmunkar med stekfläsk och lingonsylt.

Asiatisk biffgryta, serveras med ris.

O:

Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis.

Höstgryta serveras med lingonsylt och kokt potatis.

T:

Grillad karre, bbq-sås, rostad potatis och coleslaw.

Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost, serveras med vitlökskröäm.

F:

Tjälknöl med örtpepparsås, serveras med potatisgratäng.

Visa nästa veckans meny
M:

Grekiska biffar, tsatsiki, rostad potatis och pepparsås, serveras med myntasallad.

Falafel, humus, tortillabröd och vitlöksdressing.

T:

Fläskschnitzel, rostad potatis, rödvinssås, kaprissmör.

Sötsur kycklinggryta serveras med ris.

O:

Ugnsbaklad lax med citron och dillsås, kokt potatis.

Köttfärsfrelstelse med dijon och vitlök, serveras med vitlöksdressing.

T:

Porterstek i underbar portersås, kokt potatis och svartvinbärsgele.

Carbonaragratäng, toppad med parmesan.

F:

Nattbakad ryggbiff, örtrostad potatis, rödvinssås och aioli.

Läs mer

By Formsmedjan. Powered by Yago