Hoppa till innehållet

Restaurang Färgaregatan

Företaget drivs av Ulrika Granström. Tillsammans med min personal önskar jag att ni ska trivas hos oss!

Vi drivs av nöjda kunder och tror på att använda bra råvaror. Viktigast för oss är inte att ha det största sortimentet, men det ska vara fräscht, tidsenligt och av hög kvalitet.

Vi hälsar er välkomna!

 

 

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 42

M:

Kycklinggryta med dragonsås, serveras med ris.

Pastagratäng med köttfärs, toppad med parmesan.

T:

Raggmunkar med stekfläsk och lingonsylt.

Asiatisk biffgryta, serveras med ris.

O:

Panerad spätta med remouladsås och kokt potatis.

Höstgryta serveras med lingonsylt och kokt potatis.

T:

Grillad karre, bbq-sås, rostad potatis och coleslaw.

Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost, serveras med vitlökskröäm.

F:

Tjälknöl med örtpepparsås, serveras med potatisgratäng.

Visa nästa veckans meny
M:

Grekiska biffar, tsatsiki, rostad potatis och pepparsås, serveras med myntasallad.

Falafel, humus, tortillabröd och vitlöksdressing.

T:

Fläskschnitzel, rostad potatis, rödvinssås, kaprissmör.

Sötsur kycklinggryta serveras med ris.

O:

Ugnsbaklad lax med citron och dillsås, kokt potatis.

Köttfärsfrelstelse med dijon och vitlök, serveras med vitlöksdressing.

T:

Porterstek i underbar portersås, kokt potatis och svartvinbärsgele.

Carbonaragratäng, toppad med parmesan.

F:

Nattbakad ryggbiff, örtrostad potatis, rödvinssås och aioli.

Läs mer

By Formsmedjan. Powered by Yago