Hoppa till innehållet

Restaurang Färgaregatan

Företaget drivs av Ulrika Granström. Tillsammans med min personal önskar jag att ni ska trivas hos oss!

Vi drivs av nöjda kunder och tror på att använda bra råvaror. Viktigast för oss är inte att ha det största sortimentet, men det ska vara fräscht, tidsenligt och av hög kvalitet.

Vi hälsar er välkomna!

 

 

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 47

M:

Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt.

Kycklingfile i örtsås, rostad potatis, tomat och löksallad.

T:

Panerad kycklingfile, coleslaw, kall kade de parissås.

Halloumi- och kikärtpytt, myntatsatsiki.

O:

Laxlåda, serveras med vitlökskräm.

Grekiska biffar, tsatsiki, grekisk sallad, oreganokryddad rostad potatis.

T:

Fläskfilegryta med champinjoner och bacon, serveras med ris.

Pastagratäng med chorizo och paprika, toppas med mozzarellaost.

F:

Fredagslyx- italiensk buffe

 

Tagliata- örtmarinerad nötsinnanlår, kycklingfile i citronsås, rosmarinmarineras fläskytterfile med rödvinssås, pastasallad, parmesan och svartpeppartoppad rostad potatis, tomat och mozzarellaostsallad, vitlöksbröd, marinerade oliver, marinerade kronärtskockor, kall vitlökssås.

kladdkaka med vispgädde och kolsås.

Läs mer