M: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt.
Kycklingfile i örtsås, rostad potatis, tomat och löksallad.
T: Panerad kycklingfile, coleslaw, kall kade de parissås.
Halloumi- och kikärtpytt, myntatsatsiki.
O:
Laxlåda, serveras med vitlökskräm.
Grekiska biffar, tsatsiki, grekisk sallad, oreganokryddad rostad potatis.
T: Fläskfilegryta med champinjoner och bacon, serveras med ris.
Pastagratäng med chorizo och paprika, toppas med mozzarellaost.
F: Fredagslyx- italiensk buffe
Tagliata- örtmarinerad nötsinnanlår, kycklingfile i citronsås, rosmarinmarineras fläskytterfile med rödvinssås, pastasallad, parmesan och svartpeppartoppad rostad potatis, tomat och mozzarellaostsallad, vitlöksbröd, marinerade oliver, marinerade kronärtskockor, kall vitlökssås.
kladdkaka med vispgädde och kolsås.