Steak sandwish
med oxfile, lök, dijonmajonäs, saltgurka och farm fries.
225
Svamprisotto
krämig risotto med höstens svamp, smörstekta kantareller och prmesan,
179
OXFILÉ 180 g med rödvinssås, örtsmör, semitorkade tomater och valfri potatis.
309
OXFILÉ PASTA pasta, stekt lök och husets whiskeypepparsås. 195
MOULES FRITES vinkokta blåmusslor, med våran basilikaaioli, farm fries och vitlöksbröd.
195
BOUILLABAISSE
fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. Serveras med vitlökbröd och basilikaaioli .
229
GNOCCI ROSSO
handgjorda gnocci, krämig tomatsås, rostade pinjenötter toppat med parmesan.
189
CHOKLAD BROWNIE med kolaglass, maräng, nougatine och kolasås.
95
HALLON hallonsorbet, citronkräm, maräng och färska bär. 79
CREME BRULEE
med mango- och passionssorbet.
99
OXFILÉSPETT 95 g serveras med farm fries och valfri sås.
119
BURGARE 45 g du får bestämma själv. Vi lägger alla tillbehör på sidan om. Sallad, tomat, ost och dressing. Serveras med Country fries.
59
PANNKAKOR serveras med grädde och sylt.
55
ÖPPETTIDER
Telefontider 08.00-14.30 mån-fre samt när restaurangen är öppen kvällstid.
MÅN-FRE 11.00-13.30
A la carte öppet kvällstid tor-lör.
TORS: 16.00-21.00
FRE 16.00-22.00
LÖR 12.00-22.00
Restaurangens a la cartemeny serveras från kl 16.00 dagligen och kl 12.00 på lördagar då vi inte serverar brunchbuffé.