Hoppa till innehållet

Hämtpåse och take away hos Restaurang Färgaregatan

Vi erbjuder ett koncept där vi förberett allt så långt som möjligt för att det ska vara enkelt att färdigställa maträtten hemma.

Vi har kokat såsen, smörat och lagt på ost på vitlöksbrödet, blandat skagenröran, förkokt potatis och pasta. Ert jobb är att steka på, värma upp och ugnsgratinera. Enkelt och snabbt.

 

Ni kan beställa 4 olika förrätter och 7 varmrätter. Allt är förpackat för två portioner, skulle ni behöva en extraportion så fixar vi det. Alla såser med grädde i tilllagas med laktosfri grädde.

Ni kan beställa hämtpåsar torsdagar, fredagar och lördagar.

Vi behöver er beställning senast 14.00, och avhämtning sker efter 16.00 samma dag. Ring in och beställ på 0921-54484.

 

Förrätter för två personer

 

Vitlöksbröd med basilikaaioli 109kr

Moulles med bröd 139 kr

Burrata 129 kr

Toast skagen med smörstekt bröd 159 kr

 

Varmrätt för två personer

 

Oxfilepasta med whiskeypepparsås (kan fås glutenfri)  349 kr

Kantarellrisotto med blandsvamp, vit tryffelolja och parmesan 349 kr

Moulles i vitvinssås med delikatesspotatis och vitlöksbröd 349 kr

Räkmacka delux 399 kr

Bouillabaise, fransk fiskgryta med vitlöksbröd 399 kr

Pepparstek 150 g med whiskeypepparsås, delikatesspotatis och tomatsallad 399 kr

Röding med smetanakräm, löjrom, delikatesspotatis och picklad fänkål. 639 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Färgaregatan
Lunch

Dagens lunch v. 39

M:

Grekisk kyckling med ugnsrostad potatis, fetaost, paprika och lök. serveras med vitlökskräm.

Pastagratäng med köttfärs, toppad med parmesan.

T:

Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt.

Indisk kycklinggryta, serveras med ris.

O:

Panerad rödspätta med remouladsås, kokt potatis.

Biffstroganoff och ris.

T:

Pannbiff med stekt lök, serveras med kokt potatis och lingonsylt.

Kycklinggryta med röd curry, serveras med ris.

F:

Fläskfile i pepparsås och potatisgratäng.

Visa nästa veckans meny
M:

Tacogratäng med vitlökscreme, nachos och salsa.

Flygande jakob, serveras med ris.

T:

Köttfärslimpa med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis.

italiensk kyckling med spenat, vitlök och soltorkad tomat, serveras med ris.

O:

Lax- och räklasagne, serveras med aioli och tomat- och löksallad.

Bouef bourgignon, serveras med kokt potatis och gele.

T:

Basilikabiffar med ugnsrostad potatis, pepparsås och basilikaaioli.

chipottleglacerad kotlettrad, ugnsrostag potatis och chipottlesås.

F:

Fläskfile i örtpeppatsås, ugnsrostad potatis.

Läs mer

By Formsmedjan. Powered by Yago